elektrische scootmobiel

Elektrische scootmobiel gezocht? Snelheid scootmobiel op de stoep. Wanneer u op de stoep rijdt met uw scootmobiel, mag u niet sneller rijden dan zes kilometer per uur. Uiteraard dient u rekening te houden met de andere voetgangers die zich daar bevinden.

Elektrische scootmobiel kopen

Om met een elektrische scootmobiel te kunnen rijden in het verkeer, is het noodzakelijk dat u zich goed concentreert en niet snel afgeleid wordt.Met een scootmobiel mag u op het voetpad, fietspad of op de rijbaan rijden maar pas uw snelheid wel aan. Ook wanneer u obstakels neemt of wanneer u een bocht nadert. U bent beter zichtbaar als u een fluo-vestje aan uw zetel hangt. Zo kan u verantwoord deelnamen aan het verkeer.

Jongeren die nog geen zestien jaar oud zijn mogen ook een elektrische scootmobiel besturen. Ook zij hoeven niet over een rijbewijs te beschikken. Wel mag de scootmobiel in dat geval niet sneller rijden dan tien kilometer per uur. Dit is de maximale snelheid die de elektrische scootmobiel rijden kan: gewoon de snelheid matigen volstaat met andere woorden niet. Is de bestuurder zestien jaar of ouder? Dan mag de bestuurder ook een snellere scootmobiel gebruiken.

De verschillende elektrische scootmobiel  types

Binnenscooter, binnen/buiten en buitenscooters. Wat is het verschil?
Er kan onderscheid worden gemaakt in 3 types scootmobielen:

De binnenhuisscooter:
Compact, wendbaar,geschikt voor gladde ondergrond, geen vering, geen verlichting.

De binnen/buitenscooter:
Compacte buitenscooter voor gebruik in uw onmiddellijke omgeving, wendbaar, niet te groot, met vering, comfortabel, met verlichting en spiegels.

De buitenscooter:
Geschikt voor buitengebruik, op oneffen wegen, hogere snelheid, grote actieradius, goede vering, heel comfortabel zitsysteem, zware motor, verlichting en spiegels.

Waarom heb je een scootmobiel nodig?

Wanneer iemand geen grote afstanden meer kan of wil afleggen, kan de mobiliteit in het geding komen. Samen met een ergotherapeut kan gekeken worden naar een goede oplossing. Steeds meer ouderen kiezen voor een Scootmobiel kopen. Het voordeel van een elektrische scootmobiel  is dat iemand naar buiten kan blijven gaan, bijvoorbeeld naar de supermarkt of naar vrienden en familie. De zelfstandigheid blijft dankzij een scootmobiel behouden.

Scootmobiel. Al onze scooters zijn volledig nagekeken en worden thuis geleverd met garantie.
Tweedehands Scootmobiels voor elk budget. Gratis testen bij U thuis O468 324612

Primo 4

€ 2.000,00
GRATIS verzending

Primo 4

life & mobility Primo 4 arrivo

Groots, maar toch compact

Comfortabel op weg met de Primo 4-wiel. Bijvoorbeeld voor een dagje shoppen, een activiteit in de buurt of een bezoek aan een museum. Het unieke INDEGO veersysteem zorgt onderweg voor een optimale schokdemping en een rechte houding, ondanks oneffenheden in de weg. Door de grote meedraaiende koplamp en de goede voor & achter verlichting ben je op deze 4-wiel scootmobiel voor andere weggebruikers goed in het zicht. En met zijn compacte en mooie design wil je op de Primo ook zeker gezien worden!De scootmobiel Primo 4-wiel occasion wordt geleverd met nieuwe accu’s en garantie op de scootmobiel. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een scootmobiel aanschaft waar u nog een lange tijd plezier van kan hebben.

 

Primo Arrivo

De Primo is uit te breiden met een Arrivo pakket. Iets meer voor extra comfort. De Primo met het Arrivo pakket heeft een captain seat met hoge rug, schuifslede en verstelbare lumbaalsteun. Ook heeft de Primo Arrivo een bedieningspaneel met verlicht display, tal van rij-instellingen, vele menu opties & uitleeswaardes en zelf uitschakelende richtingaanwijzers. Je eigen weg kiezen is met de Primo dus geen probleem!

 

De Primo in het kort

 • Overzichtelijk bedieningspaneel
 • Grote meedraaiende koplamp
 • Snelheidsbegrenzer in de bochten
 • Royale been- en voetruimte
 • INDEGO veersysteem, ook op de achteras
 • Torsievering rondom o.b.v. rubber
 • Comfortabele, afneembare en draaibare stoel
 • Grote actieradius (max. 45 km)
 • Individueel instelbare snelheid (max. 12 km/h)
 • Verstelbare & neerklapbare rugleuning
 • Hoge belastbaarheid (max. 160 kg)
 • Leverbaar in zwart metallic met witte of zilvergrijze accubak